افزایش میزان حساسیت و آلرژی ناشی از تغییر الگوی رژیم غذایی | تغذیه سالم

افزایش اندازه حساسیت و آلرژی به وجود اومده به وسیله تغییر الگوی رژیم غذایی

افزایش اندازه حساسیت و آلرژی به وجود اومده به وسیله تغییر الگوی رژیم غذایی

تغذیه

افزایش اندازه حساسیت و آلرژی می تونه ناراحت از شرکتای تولید کننده غذا، شرایط زیست محیطی و نوع الگوی تغذیه آدما باشه.

یافته های تحقیقات نوین محققان نشون میده که افزایش اندازه آلرژی و حساسیت در جهان طی ده های گذشته بسیار قابل توجه بوده و دلیل اصلی اون به کار گیری غذاهای فست فود، فراوری شده و آماده س.

افزایش اندازه حساسیت و آلرژی می تونه ناراحت از شرکتای تولید کننده غذا، شرایط زیست محیطی و نوع الگوی تغذیه آدما <The pattern of human nutrition>باشه. براساس آمارهای بین المللی، اندازه رشد آلرژی جهان در دهه گذشته با رشدی ۳۷۷ درصدی مواجه بوده و یکی از اصلی ترین دلایل رشد این ضریب حساسیت، به کار گیری بادام زمینی در سطح گسترده س که ایجاد کننده حساسیت و آلرژیه. تحقیقات و آمارهای بین المللی نشون دهنده این حقیقته که رشد دقیق آلرژیای غذایی مربوط به مصرف و خوردن بادام زمینی ۴۴۵ درصد بالا رفته و اندازه حساسیتای اتفاق افتاده در مورد تماس با درخت بادام زمینی هم ۶۰۳ درصد رشد نشون میده.

دلایل و مدارک موجود نشون میده که اندازه حساسیت غذایی در بین مردم به طور دراماتیکی در حال افزایش بوده و این موضوع همه گروه های سنی از جمله کودکان و بزرگسالان رو تحت تاثیر قرار داده که بخشی این موضوع ناراحت از سبک غذائی مدرن و نامناسبه.

دکتر استیون اشنیپر (Steven Schnipper) متخصص حساسیت و بیماریای مربوط به آلرژی در باره موضوع اشاره شده اعلام کرد: « بیشتر فاکتورهای زیادی در مورد افزایش اندازه حساسیت وجود دارن. واسه سالای طولانی مردم تصور می کردن که واسه جلوگیری و پیشگیری از آلرژی بادام زمینی باید از خوردن این محصول جلوگیری کنین . دوری از مصرف این ماده غذایی باعث می شه احتمال بیشتری واسه آلرژی به بادام زمینی داشته باشین. »

یه مرکز بهداشتی غیر انتفاعی با مطالعه اندازه درخواست به کار گیری بیمه مربوط به حساسیتای غذائی و آلرژیای مواد خوراکی در سالای ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۶ اعلام کرد که یه سوم درخواستای به کار گیری بیمه در رابطه به این موضوع، مربوط به افراد بالای ۱۸ سال بوده و اندازه گسترش حساسیت غذایی در مردان بیشتر از زنونه.

دکتر جیمز بیکر (James Baker) مدیر مرکز تحقیقات و پژوهشای آلرژی در آمریکا درباره این موضوع گفت: «دلایل و مدارک موجود نشون میده که اندازه حساسیت غذایی در بین مردم به طور دراماتیکی در حال افزایش بوده و این موضوع همه گروه های سنی از جمله کودکان و بزرگسالان رو تحت تاثیر قرار داده که بخشی این موضوع ناراحت از سبک غذائی مدرن و نامناسبه.»

جالبه بدونین تحقیقات قبلی نشون میده که اندازه حساسیت غذایی در جوامع شهری که بیشتر از غذاهای آماده و فرآوری شده استفاده می کنن، بسیار بیشتر از جوامع روستاییه.

از طرف دیگه با افزایش قدرت اقتصادی مردم جهان، مصرف گوشت و مواد غذایی پر کالری بیشتر شده و در عین حال به کار گیری موادی مانند شکر تصفیه شده، گوشت قرمز و مواد نگهدارنده در غذاهای آماده و میان وعده ها و بقیه مواد غذایی مورد استفاده در رژیم غذایی غربی، اندازه گسترش حساسیتای غذایی بسیار بیشتر شده.

پرفسور دیوید تیلمان (David Tilman) از دانشگاه مینه سوتا باور داره که افزایش درآمد و رفاه اقتصادی بر رزیم غذایی مردم جهان تاثیر داشته و این موضوع به نوبه خود عوارضی جانبی مانند افزایش مصرف کالری و حساسیتای غذایی رو به دنبال داره.

.

منبع : pezeshk.us

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *